Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při našem prvním rozhovoru poté, co se léčila v psychiatrické léčebně, nám bývalá Miss Zuzana Jandová (36) svěřila, že už se cítí mnohem lépe a vrací se do života. Důkazem byl i víkendový pobyt, který jsme společně strávili ve slovenských termálních lázních, kam vyrazila s kamarádkou.

"Původně jsem chtěla jet s maminkou, ale bohužel nedostala v práci dovolenou, tak jsem na poslední chvíli poprosila kamarádku Nelly, aby mě doprovodila. Nechtěla jsem jet sama, když teď nemám partnera. Ale moc si to tady užívám," řekla nám Zuzka, jejíž křivky ovšem nechaly chladným jen málokterého muže.

Zuzana během léčení měla jiné starosti než to, aby si udržovala figuru, to už se ale změnilo. "Ještě před pár měsíci bych se v plavkách nefotila ani náhodou. Půl roku mi bylo fakt špatně a teď si užívám každou vteřinku. Miluju masáže, byla jsem na dvou, a taky ty termální vody jsou v Bešeňové úžasné," pochvalovala si.

"Relax je nedílnou součástí zdraví. Takže sportuju, relaxuju a učím se mít sama sebe ráda. Čtyřikrát týdně chodím na fitbox, pak ještě dvakrát týdně s trenérem do posilovny. Snažím se jíst lehce, nepustila jsem se do žádných drastických diet, protože to není zdravé, takže jím zeleninu, ryby a mořské plody," upřesnila Jandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám