Hlavní obsah
Článek

Modelku Kateřinu Šonkovou známe od roku 2008, kdy byla jednou z nejvýraznějších finalistek České Miss. Od té doby se pořád věnuje modelingu. I když nedávno oslavila třicetiny, stále prý nemá o práci nouzi. Jediné, čeho prý lituje, je to, že si po soutěži krásy nechala zvětšit poprsí.

"I ve třiceti jsem pořád ještě v kurzu a nejsem sama. S holkama, se kterými jsem byla v v roce 2008 na Miss, se pořád ještě potkáváme při práci. Modelingu se stále věnuju a musím říct, že na stará kolena toho mám víc a víc a jsem spokojená," řekla Super.cz.

"Postupem času jsem změnila image, ani ne tak chtěně, ale šlo to samo. Dřív jsem byla umělejší, teď jsem víc do přirozena. Tak mám díky tomu víc práce ve fashion modelingu," míní Katka, která opravdu vypadá mnohem sofistikovaněji než v období po dvacítce.

Jen silikonové implantáty pořád má. "Ale musím říct, že kdybych se rozhodovala podruhé, tak už bych do silikonů nešla. Vadí mi to kvůli práci, některé zakázky jsem kvůli tomu dokonce i ztratila, a byly to dobré práce. No ale byla jsem mladá, přemýšlela jsem jinak," krčila rameny.

Kateřina se kromě modelingu ještě věnuje pečení dortů, které vyrábí i na zakázku. "Kdo mě zná, tak ví, že miluju sladké. Kdybych nesportovala, tak bych byla pěkná koule. Péct mě hrozně baví, i vyrábění těch ozdobných titěrností. Ráda tím dělám někomu radost," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám