Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Betka Bartošová je velmi půvabná dívka, takže dostává pouze role krásek. Nejinak tomu bude i v novém muzikálu Muž se železnou maskou. Nenudí ji to už a nechtěla by si zahrát nějakou obludu nebo alespoň potvoru?

"Tak ono je to případ od případu. Někdy je krasavice i zápornou postavou. To je třeba Mylady ve Třech mušketýrech, kterou také hraju. Tady budu hrát zase tu hodnou, dobrou, do které se všichni zamilují, tak si to budu zase užívat jinak," míní.

To, že je hezká, vnímá jako výhodu a nic negativního na tom nehledá. "Od toho, jak člověk vypadá, se pak odvíjejí ty role. Ráda bych si zahrála i hnusnou čarodějnici, ale na to stačí šikovné maskérky, které mi nalepí bradavici a rozcuchají mi vlasy. Na tuhle stranu není vzhled omezující," smála se.

Ve Třech mušketýrech hraje Betka s mladými mušketýry, které představují třeba Jan Kopečný nebo Petr Ryšavý, v novém díle ovšem pánové zestárnou o dvacet let a ztvární je jiní zpěváci, starší o generaci. "Já myslím, že jsou všichni pořád šarmantní, šediny naopak mužům podle mě přidávají na kráse. Rozhodně víc než ženám. Spíš to bude zajímavé pro mě, kterou jako Mylady zabili a budu někým úplně jiným," myslí si.

Nad tím, jaké ódy pěla na starší muže, jsme se trochu pozastavili. Sama má totiž přítele ve svém věku. "Věřím tomu, že i můj přítel bude vypadat dobře, až bude mít ten jejich věk. On je šarmantní už teď, tak bude určitě i dál. Já se jen budu snažit udržet se na jeho vlně, třeba i nějakou plastikou," žertovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám