Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Emmou Smetanou (36) jsme probrali, jak ji zasáhlo mateřství. Dceru Lennon si užívá, ale neznamená to, že by kvůli tomu omezovala svoje pracovní aktivity. Domnívá se, že lze všechno v pohodě skloubit, a vysvětlila nám, jak to má v plánu dělat, když jí teď začíná koncertní sezóna.

"Vydali jsme singl a klip a teď s kapelou neustále zkoušíme, protože se vydáváme na turné. Jmenuje se Mezi vlaky a bude to po českých nádražích. Bude takové jarně-letní kolo a pak ještě podzimní. Je to skloubitelné i s tím miminkem, protože pro ni máme připravená odhlučňovací sluchátka, tak bude moct být pořád se mnou," vysvětlila nám Emma.

"To je tedy jeden scénář, další je, že nějaký dobrovolník z řad našich přátel s ní bude jezdit v kočárku po tom městě, ve kterém zrovna budeme. Ale ta sluchátka budou asi častější varianta. A jak ji ty čtyři měsíce pozoruju, tak ji to bude dost bavit. A nejsem si jistá, že bude v zákulisí, spíš s ní někdo bude na tom koncertě a ona přes sluchátka, která ztlumí hluk, bude mít první hudební vjemy," myslí si Emma. Na pódium ani na žádné společenské akce ale prý dceru brát nebude. "Nechci, aby byla středem pozornosti, o kterou by si sama neřekla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám