Hlavní obsah
Článek

Když jsou mezi zaměstnankyněmi mladé ženy, vždycky je to tak trochu komplikace s pracovními místy. Na TV Nova se moderátorky na mateřské střídají jako na běžícím pásu. Před půl rokem se na obrazovky vrátila Iveta Vítová (40), v prosinci porodila Renáta Czadernová, která se v květnu zase vrací do práce. Aspoň že Emma Smetana (36) už se na Novu zřejmě nevrátí.

Protože jsme se na představení rituální kosmetické řady potkali s Ivetou Vítovou, na to, jak to bude s pracovními úvazky a pozicemi vypadat od května, jsme se zeptali právě jí. "Když jsem já nastupovala po mateřské, tak tam Renča ještě byla, tak se, myslím, jen srovná stav. Nevím přesně, jak to bude, to uvidíme až v květnu. Ale předpokládám, že se zase vrátí do dvojice k Petru Suchoňovi a Petra Svoboda (41), která za ni zaskočila ve večerních zprávách, bude zase s námi v poledních a odpoledních," myslí si Iveta.

"Myslím, že se poskládáme, a je naopak příjemné, že se Renča vrací před létem, protože by pak mohlo být víc volna, kdyby nás bylo víc, což by bylo fajn," doufá Iveta, že se přes prázdniny bude moct víc věnovat dceři Anetce, se kterou byla doma čtyři roky.

"Zatím to vychází tak, že mám pět směn v týdnu, někdy mám dvě denně, to mám pak víc volna," upřesnila s tím, že na druhou mateřskou se hned tak nechystá. "Sotva jsem se v práci aklimatizovala, tak by se mi nechtělo odcházet. Dvě děti chci, ale rozdíl mezi nimi bude asi větší," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám