Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Sokolová (35) má teď práci hlavně za velkou louží. Díky tomu, že má nyní nejlepší postavu za svoji kariéru od vítězství v Miss ČR, je žádaná zejména jako modelka na plavky. Když jsme se po dlouhé době potkali, zajímalo nás samozřejmě i její soukromí.

"Fotím hlavně plavky, protože na Floridě je teplo, takže se to kloubí. Ale fotila jsem i nějaké oblečené fotky, teď nedávno do editorialu jednoho časopisu," upřesnila s tím, že ona svoji postavu za naprosto ideální nepokládá a jako každá žena na sobě vidí nějaké chyby. Vzhledem k tomu, že má v Americe podepsaný kontrakt na tři roky a má i pracovní vízum, v její agentuře si to rozhodně nemyslí. A i na párty Karla Lagerfelda v Praze vypadala skvěle.

Katka stále chodí s komunálním politikem Michalem Valentou, který byl v době, kdy nám ho loni představila na karlovarském filmovém festivalu, stále ženatý. V tom se nic nezměnilo. "Zatím ještě rozvedený není, ale není na mně, abych o tom veřejně mluvila, to je jeho věc a jeho manželky. Musí si to vyřešit oni," mínila Katka.

Ta už pomalu pomýšlí i na založení rodiny. "Miminko určitě chci, už mám takové záchvěvy, když nějaké vidím. Teď ještě nenastala vhodná doba, ale určitě bych ráda," svěřila s tím, že jako otce by samozřejmě chtěla současného přítele. Tak snad se do té doby jeho rodinná situace vyřeší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám