Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Tomešová (32) nám poprvé přinesla ukázat miminko, dvouměsíčního rozkošného chlapečka Kristiána. "Je spokojený, vypadá, že by mohl být společenský po nás," myslí si Míša, která už se synem cestuje i vlakem po Česku.

"Když jsme jeli do Ostravy, což je docela dlouhá cesta, tři a půl hodiny, tak jsme se toho trochu obávali, ale celé to prospal. Ani nechtěl jíst, jenom spinkal. Takže to snáší dobře, lépe než my," řekla nám.

Spokojená je i se synkovým nočním spánkem. "V noci se budíme na kojení jenom jednou, takže mě nechává i vyspat se do krásy. Samozřejmě jsou i nějaké probdělé noci, ale to zná každá máma," sdělila.

Kristián má sice svůj pokojíček, postýlku má ale zatím v ložnici rodičů. "Je pořád s námi. V noci spí v postýlce, do naší si ho bereme až ráno. A Roman mu vypráví a zpívá krásné pohádky, které já nahrávám, jednou z toho bude možná knížka," usmívala se spokojená maminka.

Na televizní obrazovku syna do role miminka ale půjčovat nechce. "Úplně nejradši má, když se s ním tančí a zpívá, takže si myslím, že po nás bude, ale necháme to na něm. Jestli bude chtít být chemikem, tak ať klidně je. Nikam ho tlačit nebudu, jen když bude chtít, tak ho samozřejmě podpoříme já i Roman," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám