Hlavní obsah
Článek

Karolína Mališová (27) vypadá lépe, než když před dvěma lety uspěla v České Miss. A zaznamenali to i klienti, kteří nehledají nové tváře, ale krásce prodlužují smlouvy. Rozhodně si nemůže stěžovat a nově se z ní stala i blogerka.

"Doufám, že to bude tak, jak to je, a ještě lepší. Prodloužila jsem smlouvu s jednou českou kosmetickou firmou a mám toho spoustu a strašně si toho vážím. Ta spolupráce začala už po mé výhře, byla to ta největší výhra. Myslím, že mi to pomohlo úplně nejvíc v tom se rozjet a zjistit, co by mě bavilo," řekla Super.cz.

Z Karolíny už je i blogerka, svůj vlastní blog ale nemá. "Já se do toho sama nehrnula, i když si myslím, že pro mladší generaci je to ten nejlepší způsob, jak se dostat do povědomí. Naskytla se mi příležitost u nás v Opavě v jednom obchodním centru a moc mě to baví. Většinou tam píšu o módních trendech a o kosmetice," upřesnila.

Nadšená je především z ohlasů. "Strašně se mi líbí, jak mi ti lidé píšou, abych jim poradila. Pak jsou tam různé soutěže, do kterých se také zapojují. Nejvíc se mi líbí právě ta komunikace, že to není o tom, že bych tam něco plácala jenom já, ale že se do toho zapojují i ostatní. Takže doufám, že jsem teď opavská blogerka číslo jedna," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám