Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominiku Mesarošovou (38) už jsme viděli v lecčem, ale tentokrát nám málem spadla čelist. Vnadná modelka na sebe v rámci módní přehlídky tuniských návrhářů navlékla večerní róbu, na které se v oblasti Dominičina dmoucího se poprsí skvěla vlajka této severoafrické muslimské země.

"Předvádím na téhle přehlídce, protože teď létám v rámci projekci Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři místo do Egypta právě na tuniskou Džerbu. Jsou od místních návrhářek, ale nemám jen tyhle, ale víc kousků. Tyto jsou určeny na defilé. Jsou šité přímo na mne, jsou velice extravagantní, ale myslím, že ta červenobílá kombinace je hezká a cítím se v nich docela dobře. Protože jsou i se závojem, tak trochu i jako víla, určitě ne jako nevěsta," řekla nám Dominika, která je dva měsíce single, tak by vlastně neměla ani ženicha.

Před odletem do Tuniska měla letět Dominika ještě s kamarádkami k moři na Kapverdy, cestu ale nakonec z časových důvodů zrušila. Opálit se bude muset doma u svého bazénu. "Snad vysvitne sluníčko, jinak to budu muset dohánět mezi náročným programem na projektu," krčila rameny Dominika.

Ta má luxusní dům nedaleko Prahy, odkud se zatím k žádnému muži neodstěhovala, pánové spíše využívají jejího zázemí. "Doufám, že nějaký budoucí partner bude mít něco hezkého svého a budeme to střídat," uzavřela Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám