Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si zase zahraje ve filmu, se už Daně Morávkové (52) pomalu ani nesnilo. Ne že by měla málo práce, seriály a divadlo ji naplno zaměstnávají, ale film je přece jen film. Zahraje si maminku v nové rodinné komedii Jak se moří revizoři.

"S paní režisérkou Evou Toulovou už jsem měla možnost jednou spolupracovat. Měla jsem opravdu velmi malou roli v jejím prvním filmu, když vyšla ze školy. A tehdy mi slíbila, že až bude dělat nový film, tak na mě bude myslet. Jsem k takovým věcem skeptická, znáte to - sliby, chyby. Ale je to tady," svěřila Super.cz.

"Nehraju hlavní roli, ale docela velkou roli maminky. Jmenuje se Klára a je to o úplně obyčejné rodině, o všech těch problémech. Maminka i tatínek procházejí krizí středního věku a ani jeden si neváží toho, co doma má," ozřejmila struně obsah filmu.

Její postava Kláry má navíc úchylku, kterou skoro všichni velmi dobře známe. Ulítává na slevových akcích. "Až takhle to sama nemám, ale jako každá ženská nalítnu na povánoční slevy na oblečení. Ale znám spoustu lidí, kteří slevy a slevové kupóny milují, a když třeba nemají děti, sbírají plyšové medvědy za nálepky. Nevysmívám se ani tomu, když někdo kupuje potraviny se skoro prošlou záruční lhůtou, protože nikdo to nemá jednoduché a málokdo se narodil se stříbrnou lžičkou v puse," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám