Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Čížkovská (58) je výborná kuchařka i pekařka a s účinkováním v seriálu Ohnivý kuře se prý ještě vylepšila. Kdo by to do představitelky striptérky z Discopříběhu řekl... Své moučníky dokonce prodávala pro dobrou věc - ve prospěch Konta Bariéry.

"Dneska už asi upeču a uvařím úplně cokoliv. Dělala jsem perník se svým vlastním domácím višňovým džemem, který jsem taky vyrobila, pak tvarohové šátečky, šlehačkové muffiny, jablečné řezy s kokosem a mramorovou buchtu," vypočítala a hned se nám začaly sbíhat sliny. Sama prý ale jen lehce ochutnává, aby si udržela štíhlou postavu.

Péct začala, když u nich doma zavřeli pekárnu. "Řekla jsem si, že to zvládnu sama," vysvětlila a my zažertovali, že kdyby jim zavřeli i masnu, koupila by celou krávu a začala ji doma porcovat. "Porcovávala jsem prase, tak i to bych možná zvládla. Díky ohnivýmu kuřeti, kde jsme se naučili filetovat a vykosťovat, tak bych to asi zvládla. Už umím leccos," krčila rameny s tím, že natáčení seriálu přineslo ovoce i v jejím soukromém životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám