Hlavní obsah
Článek

Bývalá Česká Miss 2007 Lucie Bednářová Hadašová (37) je maminkou na plný úvazek. Stará se o dvě malé dcery, manžela, hokejistu Jaroslava Bednáře (47), a nemá žádnou pomocnici v domácnosti ani chůvu. "Dokud jsem doma, nevidím důvod, proč bych nezvládla třeba uklízet. Nudila bych se," řekla Super.cz.

To tedy nehrozí, kromě rodiny se totiž stará o spoustu zvířat. A nejen o nějakého toho pejska, jak je to normální. "Teď třeba čekám, až se nám z inkubátoru vylíhnou kuřata. Jarda chce, aby holky měly zdravé jídlo, takže máme slepice, ovce a berany, kozy, jen kráva chybí," začala vypočítávat domácí zvířectvo Lucka.

"Jarda je velký myslivec, takže chováme i daňky - máme jednoho daňka a čtyři daniely, ty jsou společně s ovcemi. A zvlášť jsou mufloni. Ty máme zatím dva, ale přibudou další," vyděsila nás počtem Lucie.

Sama se o zvířata sice stará, ale nikdy by je nezabíjela ani nejedla. "Přece nebudu jíst něco, co si vypiplám od mláděte. A porazit a naporcovat je umí Jarda, je vyučený řezník. Ale když mi přinese nějaká zvířata, která uloví v lese, už naporcovaná, tak mi to nevadí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám