Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Vicemiss 2006 Barbora Vida Kolářová před deseti měsíci porodila dceru Elizabeth. I když při těhotenství nabrala docela dost, nahoře měla 17 kilo, už je zase štíhlá jako proutek. Kila navíc jsou pryč. A mateřství si pochvaluje. Má jen jediný problém, na miminko žárlí její pes.

"Musím říct, že je to fakt krásný. Mám doma anděla. Samozřejmě umí taky zlobit, ale je takový pozitivní smíšek. Už od doby, kdy se narodila, má pořád úsměv od ucha k uchu, a doufám, že jí to zůstane," svěřila nám Bára, která návrat k modelingu neplánuje a pomáhá s rodinnou firmou.

"Určitě bych chtěla druhé dítě. Manžel se na to moc netváří a říká, že bychom mohli ještě chvilku počkat. Máme k tomu malého a velkého pejska, který byl zraněný, tak to bylo trochu náročnější, a teď nám ji chce pro změnu sníst, tak je musíme separovat, tak je organizace trochu náročnější," vyděsila nás trochu Bára, když nám popisovala, jak irský setr na miminko žárlí a stále na něj vrčí.

Reklama

Další články

Načítám