Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předloni ji na Česko-Slovenský ples doprovázel inkognito, loni nám ho oficiálně představila a letos už byla zase sama. Herečka Barbora Mottlová (37) se dlouho snažila udržet vztah na dálku s Britem, žijícím v Bruselu, ale nevyšlo to.

"Zase tak smutně bych to neviděla, spíš naopak. Uvědomila jsem si, že Brian není ten pravý. Už to dál nešlo. Vztah na dálku nemá smysl a nefunguje to. Ani slzička mi neukápla. Navíc jsou opravdu dost podstatné rozdíly mezi Čechy a Brity. Řekla jsem si, že takhle bych asi děti vychovat nechtěla," řekla nám vnadná herečka.

"Nechtěla jsem to úplně přiznávat, ale je tady někdo, vůči komu by bylo nefér, aby se pořád psalo, že jsme s Brianem spolu, a mělo by to vyplavat na povrch," připustila, že už je na obzoru někdo nový. "Úplně bez komplikací by to u mě nešlo, ale je tady někdo, s kým se tak nějak otrkáváme, uvidíme, jak to bude," svěřila s tím, že potenciální partner je Čech.

A nás zajímalo, co je vlastně na Britech tak špatného? "Určitě mají velké kouzlo, ale trochu hůř se poznává to jádro, ty stinné stránky. Ale nemůžu říct, že byl Brian jen špatný, to rozhodně ne. Ale je to jiná výchova, jiná mentalita," byla Bára dost nekonkrétní, a tak jsme ještě naléhali. "Myslím, že Britové nechodí daleko pro sprostá slova a mně to vadí. Občas mu někdy něco ujelo, mně nějak sprostě nenadával, ale když jsem slyšela, jak se vyjadřuje o jiných lidech nebo situacích, vadilo mi to," připustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám