Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Petra Kutheila, jenž se objevil i v televizní pěvecké soutěži Hlas Česko Slovenska, známe roky jako pohodového kluka, který nezkazí žádnou zábavu. Proto jsme byli v šoku, když jsme se od něj během zábavného dopoledne v surfové aréně k uvedení animovaného filmu Divoké vlny 2 dozvěděli, že je vážně nemocný.

Šok to byl i pro Petra. "Cítil jsem se hrozně unavený, pořád bych spal, hodně jsem zhubl. Až mi moje sestra, která je zdravotní sestřička, odebrala krev a výsledkem bylo, že jsem hodnotu cukru, která je normální do jednotky 5, měl pětatřicet," svěřil nám Petr.

"Je to taková nemoc doby, bohužel jsem dostal cukrovku. Musím se trochu šetřit, ale spíš dodržovat režim. Beru to tak, že si tělo řeklo, přece jen jsem byl dost divoký. I když doktor mi řekl, že to nevzniká z nějakých mejdanů, že je to spíš otázkou dědičnosti. Ale je to nepříjemné v tom směru, že si člověk musí třikrát denně píchat inzulínové injekce," řekl Super.cz.

"Brzy vstávám, v osm hodin se musím najíst, pak tu injekci a pak zase večer. Tak se o sebe teď víc starám, ale je mi lépe," dodal. Takže si teď dává inzulín místo panáků, zažertovali jsme. A toho se Petr chytil. "Samozřejmě jsem se doktora ptal, jak to vypadá s alkoholem, a říkal, že prý diabetikům tolik nevadí, když pijí vodku, protože v bílém pití není cukr, a já musím věci bez cukru. Bylo by mi to líto. Život mám rád a u divadla je dobré si trochu chvilku oddechnout a k tomu panák patří. Ale zase nekouřím. Fakt si to teď hlídám, nechci žít jenom do čtyřiceti," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám