Hlavní obsah
Článek

V komedii Všechno nebo nic si Luděk Sobota zahrál roli otce hlavní hrdinky v podání Kláry Issové. Protože se natáčelo před dvěma roky, moc si z děje nepamatoval, tak pro něj byla premiéra překvapením, stejně jako pro ostatní diváky.

"Točili jsme to před dvěma lety a mám dojem, že jsem to celé kompletně zapomněl. Akorát vím, že tam hraju nějakého staršího otce. Jsem zvědavý, o čem to bude a jestli to bude dobrý," řekl nám ještě před vstupem do sálu. Neměl se ale čeho bát, protože snímek do našich i slovenských kin vstoupil velmi úspěšně, trhá rekordy v návštěvnosti a konkurovat může i Andělovi Páně 2.

Nyní se Sobota věnuje především divadlu. Pronásledovaly ho ale i zdravotní problémy. "V květnu jsem měl operaci kýly, teď máme s manželkou po chřipce," svěřil. Pokud jde o práci, natáčel dětský seriál pro Českou televizi Mazalové. "Jinak jezdím po zájezdech a hraju v Semaforu," upřesnil.

"Chtěl bych ještě udělat představení, které by se sestávalo z mých životních příhod, monologů a tak dále. Zatím si ještě vybírám mezi dvěma divadly a nemůžu prozradit, jaká to jsou," uzavřel a my doufáme, že si ze svých životních příběhů bude pamatovat víc než z filmu, který točil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám