Hlavní obsah
Článek

Romantická komedie Miluji tě modře, která bude mít premiéru na konci ledna, se částečně odehrává v moderním cirkuse. Nebylo tak divu, že se filmaři nastěhovali do divadla La Putyka. A zvláště herečka Hana Vagnerová (41) si natáčení užívala a předvedla i pár akrobatických kousků.

Není to tak dávno, co Vagnerová se souborem doopravdy vystupovala, a její doménou byla trampolína. Filmaři ale potřebovali jen krátké číslo, a protože Rosťa Novák, principál souboru, dbá na přípravu, secvičil číslo s lidmi, kteří aktivně vystupují v jeho představeních. Hanka se nabídla, že udělá několik cviků a třeba se hodí do konečného sestřihu.

„Hrozně mě to baví a vlastně to byla i jedna z věcí, kvůli které jsem si přála do toho filmu jít. První věc byla kvůli režisérovi Milošovi Šmídmajerovi, protože ho mám hrozně ráda a chtěla jsem se s ním setkat. Druhá věc byla, že si skočím na trampolíně, a dost jsem na tom trvala – já tam musím mít aspoň jedno salto. Aby trampolína líp vypadala na kameře, neměla ty dva jistící stoly na krajích, na které já většinou padám, málem jsem omdlela strachy, ale dala jsem to, je to tam,“ smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám