Hlavní obsah
Článek

Když zpěvačka Míša Nosková (41) mluvila o tom, že její postava v muzikálu Ples upírů, který se bude uvádět od 12. února v pražské GoJa Music Hall, bude pořádná sexy dračice, nedokázali jsme si představit, jaké přesně na to bude mít kostýmy.

Takže jsme navštívili kostýmovou zkoušku a musíme říct, že pánové si pohled na ni opravdu užijí. Ve výstřizích ukazuje své silikonové trojky v téměř celé jejich kráse. "Ještě mám košilku, která má ještě větší výstřih a v druhé půlce potom korzet a kozačky až nahoru ke stehnům, budu ukazovat skoro všechno," prozradila nám.

Plastická operace, kterou před dvěma roky podstoupila, se jí opravdu vyplatila. "Musím říct, že to byl dobrý nápad, i když jsem původně nečekala, že to budu až tak využívat v divadle," smála se. "Nedávno jsem nad tím přemýšlela, že když jsem měla osmdesát kilo a jedničky, nedokázala jsem si představit, že budu někdy ve čtyřech muzikálech takhle odhalená. Je to zajímavé, co se dá s tělem udělat," svěřila.

Figuru si momentálně neudržuje drsnými dietami a očistnými kúrami, během nichž skoro nic nejí. "Hlavně teď běhám, předháníme se s mojí alternací Eliškou Ochmanovou, která toho uběhneme víc," dala tip na hubnutí Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám