Hlavní obsah
Článek

Už v druhé polovině ledna odlétá Česká Miss Andrea Bezděková (29) na světovou soutěž Miss Universe do filipínské Manily. Modely už má domluvené, teď prý ještě musí zamakat na figuře. Když jsme si s ní povídali ve wellness v luxusním hotelu v Jasné v Nízkých Tatrách, nezdálo se nám, že by v bikinách vypadala špatně.

"Musím se přiznat, že jsem, vzhledem k tomu, že jsem labužník, už na to, abych si udržela figuru, sama nestačila. Takže jsem povolala odborné síly a snažím se třikrát týdně chodit do posilovny. Trénuje se mnou můj trenér," nesnažila se nám lhát, že postavu snů by měla od přírody a nemusela nic dělat.

"Zjistila jsem, že s přibývajícím věkem (na to konto jsme se hodně zasmáli), už to nejde všechno tak snadno. Musím tomu pomáhat. Nicméně teď jsem pár tréninků vynechala, a cítím, že je do toho potřeba pořádně šlápnout, už proto, že mě v lednu čeká ta světová soutěž," dodala.

Cviky, které dělá, nám ale předvést nedokázala. "Já je vždycky zapomenu, tak se je pokaždé učím znovu. Hodně jedeme cviky na zadek, vnitřní stehenní svaly a břicho. To nejméně oblíbené, ale vždycky to zabere," míní.

O Vánocích tedy žádné cukroví nebude? "Budu se to snažit trošku omezit. Ale nevím, jak se mi to povede," krčila rameny. "Na diety nevěřím, jím všechno, co mám ráda, ale pak se musím víc hýbat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám