Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo opravdu překvapení pro všechny. Když Monika Leová (32) vyrazila se snoubencem Martinem Košínem na prodloužený víkend do Tater, netušili, co je kromě klasických zimních radovánek čeká.

Na výletě do Tatranského dómu, kostelu z ledu ve Starém Smokovci, organizátoři požádali ostatní turisty o opuštění prostor a Monika s Martinem se měli pokusit o to, aby před ledovým oltářem odříkali svatební sliby. A byly tak krásné, jako by je měli už dávno sepsané a naučené nazpaměť.

"Vůbec ne, ještě teď se mi klepou kolena. To nejsou věci, které se říkají běžně," svěřil Super.cz Martin hned poté, co vyznal své partnerce lásku před desítkou zúčastněných. "Nevím, jestli bych to na opravdové svatbě zvládla. Asi bych raději zvolila variantu, že budu opakovat po oddávajícím, protože budu nervózní. Tady to bylo spontánní, šlo to úplně od srdce, ale bojím se, že na skutečné svatbě bych něco zapomněla. A číst to nechci," dodala Monika.

"Říkat jenom Ano by ale asi byla škoda," mínil Martin. "Leda, že bychom si nechali udělat kopii toho, co jsme říkali tady, když už jste natáčeli, protože podruhé už to tak hezky dohromady nedám," smála se Monika. "Uvidíme a ještě se domluvíme," uzavřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám