Hlavní obsah
Článek

Martin Maxa má prostě smůlu. Jak Super.cz informoval,  zpěvák havaroval se svým vozem a jen zázrakem vyvázl bez většího zranění. Teď ho zase čeká další operace, kterou rozhodně neměl v plánu. Je totiž dost vytížený nejen jako umělec, ale také jako budoucí hoteliér.

"Absolvoval jsem operaci menisku, ale asi jsem to řešil pozdě, protože se bolesti vrátily. Prý už tam nemám žádnou chrupavku, takže momentálně zkoumám možnosti jakýchsi výplní, které by chrupavku nahradily," řekl Super.cz na soustředění Miss Hasička a Hasič roku 2016 v Pecínově.

"Čeká mě v blízké době další operace, bohužel se tomu nevyhnu. K tomu ještě řeším potíže se zády a rameny. V té oblasti mám čtyři problémy, ale operací by se vyřešil jen jeden. Tak nevím, možná to dopadne tak, že jednou půjdu někde do schodů, zakopnu a celej se rozpadnu," dodal s černým humorem Maxa.

A to si kromě zpívání a malování přibral další aktivitu. "Začátkem příštího roku už by ze mě měl být hoteliér. Práce jsou v plném proudu, doufám, že v dubnu by mohlo být hotovo a otvíráme. Můj hotel v Roudnici by měl mít 24 pokojů, tak mi držte palce, aby to fungovalo," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám