Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Česká Miss změnila vedení, se už napsalo hodně. Patronkou této soutěže krásy byla Iva Kubelková (46), která dívkám radila, jak se pohybovat ve světě modelingu, ale na dalším ročníku už participovat nebude.

Zajímalo nás, jak a proč se jí změna majitelů dotkla. "Je to tak, že o nové majitele úplně nejde. Majitel stále zůstává stejný, objevili se noví investoři, kteří se připojili k té jeho části. Myslím si, že to, co se v současné době děje kolem České Miss, je velmi smutné," míní Iva.

"Musím sama říct, že vzhledem k tomu, že velmi dobře znám zákulisí, tak mě to vůbec netěší a v podstatě to ani nechci radši moc komentovat. Protože já jsem člověk, který říká pravdu, a pokud se říkat pravdu nehodí, tak raději neříkám nic," dodala.

Budoucí spolupráci vylučuje. "Ne, další spolupráce určitě nebude. To by asi vůbec nemělo smysl. Trošku mě samozřejmě mrzí ty řeči o tom, jak ta Česká Miss neměla úroveň a jak je potřeba to všechno změnit. Já si to úplně nemyslím a myslím, že porovnávat úroveň budeme moct za nějakou dobu. Uvidíme, kam to bude spět," krčila rameny.

Zahlodala v nás i myšlenka, zda by nechtěla vytvořit nějaký svůj vlastní projekt, pokud by ji nějaký investor oslovil. "Myslím, že na tohle je ještě velmi brzo. Všechno je to pořád čerstvé. Navíc mám v tuto chvíli činností tolik, že zvládám sotva je," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám