Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Bárou Basikovou (61) jsme se potkali na kadeřnické show. Moc nás to nepřekvapilo, protože zpěvačka jeden čas s účesy a barvami docela experimentovala, i když v poslední době image už moc nemění.

"Myslím, že když je člověku dvacet nebo třicet, tak se dá experimentovat. Měla jsem na hlavě asi všechno možné včetně asi všech barev duhy modrou nevyjímaje. Čím je člověk starší, tím se snaží být umírněnější. Trendy ale dál sleduju už proto, že máme v rodině kadeřníka," prozradila nám, že její dcera, která ji doprovázela na večer Aichi, kde se předávaly kadeřnické ceny, totiž s kadeřníkem chodí.

"Měl tady dneska taky svoji show, tak jsme se byly podívat, co se v kadeřnickém světě děje. Líbí se mi, že ta mladá generace je odvážná, jsou svobodní, kreativní a mají úžasné nápady," myslí si zpěvačka.

Služeb svého "zeťáka" ale sama nevyužívá. "Já jsem se jeho nůžkám nesvěřila, chodím do jednoho kadeřnictví už léta. Ale Lukáš se stará o vlasy všech ostatních členů naší rodiny. A neříkám, že bych ještě někdy do nějakého vlasového experimentu nešla, kdyby to bylo kvůli nějaké show nebo roli. Jinak se ale snažím jít cestou přirozeného looku. Teď už jsem spíš šedivá, tak se tomu snažím přizpůsobit ty odstíny, které nosím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám