Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Petr Kutheil pořádal koncert a kromě jeho kamarádů z muzikálů se na něm objevila nová hvězdička. Dcera fotbalisty Tomáše Ujfalušiho, jedenáctiletá Kačenka, má velký sen stát se zpěvačkou. Na její první velký mimoškolní koncert ji doprovodili oba rodiče, táta Tomáš i se svojí exmanželkou.

"Já zpívám od čtyř let, takže můj první koncert to není, ale jeden z prvních. Chodila jsem do školy popového zpěvu v Olomouci, před dvěma lety jsem začala chodit do školy moderního zpěvu. Chtěla bych být zpěvačkou," řekla Super.cz holčička, která prý poslouchá z moderní hudby skoro všechny, vyhraněné idoly nemá. "Mám ráda všechno, rychlé i pomalé písničky," dodala s tím, že by ráda zkusila i nějaký muzikálový konkurz.

"Naši mě podporují už odmalička. Táta dokonce říkal, že chce se mnou udělat duet. Myslím, že by to šlo udělat. ještě jsme spolu nic nezkoušeli, ale máme to v plánu," usmívala se. Na maminčin zpěv už tak pozitivní názor nemá. "Máma taky ráda zpívá, hlavně v autě písničky, které zrovna hrají v rádiu. Ale byla bych radši, kdyby se pustilo něco jiného," svěřila s dětskou upřímností.

Reklama

Další články

Načítám