Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme si s hercem Davidem Gránským, který pravidelně moderuje akce kolem soutěže krásy Dívka roku, povídali na téma, zda na děvčata jeho stálá partnerka nežárlí, nečekali jsme, k čemu se dostaneme.

"Kdyby mi bylo tak o šest nebo deset let méně, možná by žárlila, ale je fakt, že takové holky jsou pro muže nebezpečné. Nevypadají na to, ale je jim mezi třinácti a patnácti lety. Takže pánové, pozor, radši si kontrolujte u holek občanky, já osobně bych se do toho nehrnul. Opravdu vypadají strašně vyspěle a některé byly i o dvě hlavy větší než já," řekl Super.cz.

Sám si prý ale věk u žádné dívky nikdy nekontroloval. A ani to nebylo moc potřeba, protože prozradil, že je spíš na starší. "Starší holky mě přitahovaly hlavně jako mladého kluka, takže bylo fajn, že ony nechtěly vidět občanku," svěřil.

"Chodil jsem s jednou holkou, když mi bylo třináct a jí osmnáct. Cítil jsem se jako strašný chlapák, že takového malého cucáka chce osmnáctiletá holka. Že by ji mohli třeba zavřít, jsem si v té době neuvědomil," prozradil nám jako prvním David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám