Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Kateřinou Mátlovou jsme se potkali na kosmetické akci, takže jsme naše povídání začali dotazy na péči o pleť. Na rozdíl od mnoha svých vrstevnic nás překvapila hýbajícím se obličejem. Botoxu se prý zatím vyhýbá.

"Na jehličky moc nejsem, řeším to zatím krémy nebo galvanickou žehličkou. Až bude potřeba nějaká plastika urgentně, tak proč ne. Nejsem člověk, který by to odsuzoval ani někoho soudil. Ale zatím vyčkávám a skalpelu a jehlám se vyhýbám, trochu se toho bojím," svěřila.

Dost nás překvapila i prohlášením, že se po třicítce konečně začala pořádně odličovat. To tedy čekala dlouho. "Já se tedy odličovala, ale na řasy jsme byla strašný flink. Ty mi vydržely nalíčené i dva dny," přiznala.

Prý to ale nemá nic společného s tím, že by chtěla po ránu vypadat pěkná a nalíčená pro partnera. S posledním se rozešla před rokem a momentálně žádného nemá. "Počkám si, až přijde někdo pořádný, kdo mi za to bude stát. Nemyslím, že bych to musela řešit nějakými náhražkami, někým, kdo se jen tak namane," myslí si zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám