Hlavní obsah
Článek

Na obrazovce si dělala legraci ze své kolegyně, že je už roky bez chlapa. Teď je ale sama i ona. Nová blonďatá moderátorka TopStaru Lucie Špaková je stejně jako brunetka Andrea Košťálová sama.

O tom, že se rozešla s dlouholetým partnerem, řekla světu, tedy spíš svým fanouškům, na svém blogu Špaková už je taková, kde o rozchodu v přátelském duchu napsala fejeton. "Věnováno mému Ex. Věnováno někomu, kdo byl mým učitelem, přítelem, láskou. Věnováno někomu, kdo dovolil, abychom byli nadále přáteli a nemuseli se vymazat ze života, tak jak to někdy bývá," uzavřela ho.

Je den poté, co jsme si to přečetli, jsme Lucku potkali naživo, když točila reportáž o nové chlapecké kapele, tak jsme ji samozřejmě vyzpovídali. "Nejsme spolu už měsíc, ale musela jsem si všechno nejdřív sama srovnat, než jsem o tom dokázala napsat. Ale opravdu jsme v pohodě. Partner se odstěhoval, protože byt jsem měla v pronájmu já, a žádné půlení stolu nebo sedačky nebylo. Naopak jsme si navzájem vnucovali, kdo si má co nechat," popsala nám rozchod se spolumajitelem firmy, která prodává luxusní nábytek a doplňky do bytu.

Lucka se momentálně naplno věnuje práci a sama sobě. "Chodím na jógu a medituju, to už ale trvá tři roky, není to žádný náhlý popud mysli," vysvětlila s tím, že s novým vztahem určitě nebude pospíchat a vytloukat klín klínem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám