Hlavní obsah
Článek

Na dětech je vidět, jak čas utíká. Zatímco spisovatelka Bára Nesvadbová (49) stejně jako mnoho žen téměř nestárne, její dceři Bibianě, která se narodila v manželství s politikem Karlem Březinou, už je třináct a půl. Vypadá spíš na patnáct a je z ní půvabná slečna, která z obou rodičů zdědila to nejlepší.

S Bárou a Bibi jsme se potkali na módní přehlídce návrhářky Taťány Kovaříkové. V módní branži se díky mámině práci pohybuje od dětství. "Byla jsem ještě v břiše, když jsem byla na své první přehlídce v New Yorku," smála se. "Já si jako na první vzpomínám na jednu Táninu přehlídku, když bylo Bibi asi sedm měsíců a vůbec tam nechtěla být a strašně jí vadila ta hudba," doplnila Bára.

"Všechny moje kamarádky Bibče závidí, protože když byla maličká, tak se mnou mohla chodit na fashion weeky, na pařížský, milánský, londýnský, vždycky jsem ji tam propašovala," dodala. Bibi mohla být klidně nejmladší módní blogerkou na světě. "Já ale ten svět módy zase tolik neprožívám, asi je to tím, jak jsem s tím byla seznamovaná od tak útlého věku," svěřila Bibiana.

"Moc ji to nebere. Ale zrovna včera mne přemlouvala, že musíme dávat do Bazaaru kypřejší modelky. Že jsme úplně trapní, když podporujeme anorexii a máme jít lepším příkladem mladým dívkám. Tak se snad polepšíme," prozradila Bára.

Zajímalo nás, co tedy Bibi baví, když maminka je spisovatelka a novinářka a táta politik. "Upřímně řečeno nevím, co bych chtěla dělat. Mám hodně ráda jazyky, ale netuším," řekla nám a Bára krčila rameny s tím, že ani ona sama hodně dlouho nevěděla, co by chtěla dělat. A pak už jsme si povídali na téma, kdy a s kým si dá Bibi svoji první skleničku vína, na což se můžete podívat v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám