Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nikol Kouklová se připravuje na roli v komedii Mnoho povyku pro nic v Divadle Bez zábradlí. My se tam zastavili, když se herečky učily líčit ve stylu 40. let, aby jim to na jevišti v dobových kostýmech co nejvíc slušelo.

Nikol vyfasovala ten nejvíc sexy, bude zdravotní sestřičkou. "Je to ten nejlepší, který jsem mohla dostat, protože je na rozdíl od uniforem, které mají kolegyně, i pohodlný. Nic mě neštípe, neškrábe, nejsem upnutá," míní.

Nikol sama strávila v nemocnici nějaký čas po těžké autohavárii, takže k doktorům a sestřičkám, kteří o ni pečovali, má ten nejlepší vztah. "Už je to dávno, ale velmi si jich vážím, protože dělají práci, která je posláním. Zní to jako klišé, ale je fakt, že by to nemohl dělat někdo, kdo k tomu nemá vztah," řekla nám Nikol.

Od vážné debaty jsme přešli k tomu, že sestřičky, nebo aspoň ženy za ně převlečené, jsou sexuálním snem mnoha mužů. Nezkusí to doma Nikol i pro manžela Karla Heřmánka mladšího? "Ještě jsem to nezkoušela, ani mě to nenapadlo. V té hře spolu účinkujeme, tak si mě užije na jevišti," smála se.

"Kostýmů a převleků máme v naší profesi tolik, že jsme rádi,  když se vidíme v civilu. Karel mi posílá i fotky z natáčení, kde je o třicet let starší, je za čerta, v uniformě, anebo obarvený na modro jako indický bůh, takže je opravdu ozvláštnění spíš ta přirozenost," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám