Hlavní obsah
Článek

Mnoho známých žen se svými postavičkami chlubí na svých stránkách na sociální síti, kam umísťují fotky v plavkách. Lejlu Abbasovou (44) jsme takhle ale nikdy neviděli, a tak nás potěšila aspoň tím, když si v roli modelky oblékla šaty s tak hlubokým dekoltem, že jí vykukovala téměř celá podprsenka.

"Tak takové moje fotky jste opravdu vidět nemohli, protože nemám Facebook, Instagram ani nic podobného," smála se Lejla a jen byla zmatená tím, který model jsme vlastně mysleli. Zda šlo o onen s obřím dekoltem, nebo jestli jeden z dalších byl tak moc průhledný. "Radši nechávám prostor pro fantazii," byla zbytečně sebekritická Lejla, jíž se podařilo zhubnout přes deset kilo.

Modeling jako takový považuje Lejla ve svém životě spíše za historii. "Je to už nějakých šestnáct let. Když jdu, tak pro kamarády nebo pro dobrou věc. Zní to jako blbé klišé, ale tohle kombinuje obé. Návrhářku Ivanu Follovou znám dlouho, moje maminka jejího muže dokonce od studentských let, a navíc podporuje nadaci Mathilda," dodala. Dala si prý jedinou podmínku. "Že nepůjdu bez podprsenky a je vidět, že jsem udělal dobře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám