Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Míša Doubravová se v létě stane paní Tomešovou. Herce a zpěváka Romana Tomeše si vezme v červnu pod širým nebem. A od tohoto sympatického páru nemůžeme čekat nic konvenčního, netradiční budou svatební šaty i dort.

Tradiční svatba a uhlazené zvyky Míše ani Romanovi nic moc neříkají. Jediné, co chtějí dodržet, je svatba do roka a do dne od zasnoubení. Pár chce svůj sňatek pojmout především uvolněně a přirozeně. Nekonvenční budou prý i Míšiny svatební šaty, na ty si ale budeme muset počkat, vidět je totiž nemá podle pověry ani ženich.

„Přípravy na svatbu nás ohromně baví, už pomalu finišujeme, takže já přestávám být nervózní a Roman naopak začíná. Teď jen aby vyšlo počasí, přece jen vše bude venku a máme být bosí. Navíc se hrozně těšíme, až se zakousneme do dortu. Já sama na sladké ani nejsem, ale na těch bez lepku si ujíždím a Roman, který kvůli celiakii ani jiné nemůže, by je mohl pořád," říká Míša.

A jak tedy bude dort vypadat? Bude vytvořen z pyramidy cupcaků, nahoře pyramidy bude pouze malý dortík na symbolické společné nakrojení. Jinak si každý z hostů bude moct vybrat libovolný cupcake dle chuti či vzhledu a bez dlouhého zdržování se do něj zakousnout. A tím pádem nebudou potřeba ani talířky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám