Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V hotelu je teď víc než doma a dokáže si to užít. Zpěvák Zdeněk Hrubý (52) jako jedna z hvězd muzikálu Děti ráje Sagvana Tofiho (59) vyjíždí o víkendech z Prahy do Brna na představení. Má to prý své klady i zápory.

"Musel jsem si na zvykat, protože tenhle životní styl jsem dlouho nežil. Navíc často spím na pokoji s kolegou Bořkem Slezáčkem (56). Takže večery bývají trošku pestřejší. Ze začátku jsem se moc nevyspal, ale pak jsem si postupně zvykal. I u něj se to změnilo, už míň paří, takže spíme normálně jako lidi," svěřil nám v jiném hotelu, když jsme se potkali ve wellness po slavnostním otevření hotelu u Tatranské Lomnice.

Tam jsme si nemohli nevšimnout změny, pro kterou se po letech rozhodl. Oholil si totiž prsa a břicho, takže ještě víc vynikne jeho vymakané tělo. Kromě pravidelného fitka navíc trénuje i tenis, mnoho hodin týdně tráví na kurtech, kde si prý skvěle vyčistí hlavu. "A hotely taky miluju, protože je tam skvělý servis. Moje přítelkyně mi takovou snídani, jakou tady dostanu, doma neudělá," smál se.

Zdeňka můžeme do konce června vídat v muzikálu Děti ráje. "Před prázdninami jsme ale ještě vyprodali halu v Bratislavě, v září začíná nová sezóna a na podzim jedem větší turné po halách, na to se všichni moc těšíme," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám