Hlavní obsah
Článek

Sympaťák Karel Frýd, kterému nikdo neřekl jinak než Plyšák, už na dobu, kdy se před deseti lety účastnil reality show Big Brother, nevzpomíná. Z profese barmana přesedlal na trenérství a cvičit k němu chodí řada známých krásek, mimo jiné zpěvačka Martina Pártlová (44), se kterou jsme ho potkali ve slovenském aquaparku.

Když se Karel svléknul do plavek, byli jsme v šoku, jak se zvětšil, zvláště v horní části těla. Paže už má silnější než stehna. "Já si to nemyslím, pořád mám ještě trička velikost M, tak je to pořád v normě," tvrdil nám Karel, a v žertu prohodil, že když tedy chceme, bude míň cvičit a víc jíst.

Karel si ve slovenské Bešeňové vyzkoušel i potápěčský ponor v bazénu. "Už jsem se potápěl v Egyptě a strašně mě to chytlo, takže doufám, že zkušenosti, které jsem tam nabyl, tady využiju. Prostě normálka. Nádech, výdech a jdeme do toho," smál se.

A jak je spokojený se svojí klientelou z řad známých tváří? "Je zájem o to, abych udržoval právě tyhle známé tváře. Já jsem strašně přísný trenér a všude mám známé, takže i když jdu do baru, tak mi kluci, mí bývalí kolegové barmani, hlásí, jestli holky neporušují režim. Je to krásné povolání, pořád mi chodí esemesky od holek. Ale ta moje je policistka, takž si mne hlídá," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám