Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku odpoledních zpráv na Primě Moniku Leovou (32) jsme potkali na dost zvláštní akci. Měla za úkol autem srazit obří nafukovací kuželky. Show se odehrávala na střeše pražského obchodního centra a vypadalo to dost nebezpečně.

S rozhovorem jsme nečekali na konec, ale Moniku jsme si vytáhli po zkušební jízdě. "První jízda se mi moc nepovedla, zafungovaly reflexy, zabrzdila jsem a neshodila ani jednu kuželku. Pak už ale to auto ohmatáte a nějakým způsobem to jde," řekla nám Monika. A opravdu to šlo. Ze všech soutěžících akce, kterou pořádal pořad Autosalon Primy Cool, byla nakonec nejlepší a vyhrála auto na víkend.

Monika řídí od osmnácti. "Bydlíme na vesnici, tak je auto potřeba. Ale když jsem v Praze, tak jezdím raději MHD," upřesnila Leová, která má za sebou i vážnou dopravní nehodu. "Jela jsem na motorce a srazilo mě auto z vedlejší silnice. Půl roku jsem nemohla pořádně nic dělat. Chybí mi kus kosti v noze, kterou jsem měla zlomenou. Musela jsem dlouho rehabilitovat a pořád ji nemohu pořádně propnout. Na invalidní kartu na parkování mi to ale neprošlo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám