Hlavní obsah
Článek

Ve středu padla první klapka nové české komedie s názvem Dvojníci, kde se v hlavní dvojroli objeví oblíbený herec a režisér Ondřej Sokol. Sekundovat mu v rámci více než třicetidenního natáčení budou další známé tváře jako Petr Nárožný, Jakub Kohák, Miroslav Etzler, Petr Čtvrtníček, Milan Šteindler, Miroslav Táborský či Zuzana Slavíková. A největší ženské role mají Jitka Schneiderová (51) a Simona Krainová (51), která se vrátila k natáčení loni filmem Vybíjená.

Po něm se jí nabídky jen hrnuly. Simona odmítla natáčení seriálu Vinaři, kde měla mít velkou roli v nové sérii. "Ale bylo to na čtyři měsíce práce natáčení nonstop a nemohla bych dostát klientům, s nimiž mám exkluzivní smlouvy. Za nabídku jsem byla velmi ráda, ale časově to nešlo. Bylo mi to líto. Ráda bych bývala s Petrem Nikolaevem, s nímž jsem točila Vybíjenou, zase spolupracovala, navíc mě to mohlo i herecky posunout. Ve stejnou dobu jsem dostala nabídku i na další seriál, ale s časem by to bylo stejné," vysvětlila.

Pro film Dvojníci se rozhodla hned z několika důvodů. "Přečetla jsem si scénář a moc se mi to líbilo. Navíc tam jsou jen dvě velké ženské role a ty máme já a Jitka Schneiderová. Za 30 dnů bude hotovo, tak mě to ani časově neomezuje, mohu být víc s dětmi a rozvíjet i další aktivity. Pro mě to jsou vlastně dva týdny práce stejně jako na Vybíjené, role je to hezká, je to vtipná komedie, kde si navíc zahraju zase po boku Ondřeje Sokola, s nímž už jsem pracovala. Nemusím se tam obnažovat, je to normální role, kdy hraju barmanku, nejsem za největší krásku z vesmíru, ale obyčejná hodná a držkatá holka, která je nešťastně zamilovaná právě do Ondřeje. Zkusím si zase novou polohu, těším se i na spolupráci s panem režisérem Chlumským, který je prý úžasný člověk. Takže rozhodování bylo rychlé," vypočítala Simona.

Film se bude natáčet v interiérech i exteriérech města Litoměřice, kde dostanou šanci zahrát si komparzní role i místní obyvatelé. Další část snímku potom bude vznikat v Praze či ve Slaném. Film režíruje Jiří Chlumský, producentem je Miloslav Šmídmajer a do českých i slovenských kin by měli Dvojníci dorazit v únoru 2016.

Reklama

Další články

Načítám