Hlavní obsah
Článek

Když měla na Slovensku reprezentovat Českou republiku, nenechala herečka Veronika Arichteva (37) nic náhodě. Protože šlo o akci v bazénu, dlouhé týdny sháněla plavky, které by byly v našich státních barvách. "Původně jsem hledala v obchodech nějakou tuniku, ale když jsem uviděla tyhle plavky, bylo jasné, že je musím mít," řekla Super.cz.

Sympatickou brunetku prý opět uvidíme v pokračování seriálu První republika, které se konečně začne točit v režii jejího manžela Bisera Arichteva. "Nevím, jestli je to úplně oficiální, ale Česká televize projevila zájem o druhou sérii. Takže by se měla točit asi příští rok na jaře. Doufejme, bylo by to samozřejmě super," věří Veronika.

"Už nebudu mít hlavní roli, děj se posune někam jinam, ale Magdaléna tam bude, což je pro mne jako pro herečku fajn. A i z finančního hlediska. Divadlo je jedna věc, je to krásné, ale člověk občas potřebuje neřešit peníze. A je skvělé, že je to zrovna Republika, protože je to krásný kvalitní seriál," uzavřeli jsme povídání o seriálu.

A vrátili jsme se k Veroničině postavě v plavkách. "Moc se o ni nestarám. Pravda je, že jsem se na to trochu vykašlala. Před zimou jsem cvičila a cítila jsem se dobře. Teď si sice nepřipadám tlustá, ale mám povolené bříško. Nestěžuju si, ale chtěla bych se cítit lépe. Už proto, že jsem dostala nabídku, abych navrhovala plavky na příští rok s jednou českou firmou. Budeme je navrhovat s mojí kamarádkou, která je architektka, takže zkombinujeme náš vkus. A měla bych fotit i katalog, tak musím mít i vymakanější postavu," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám