Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Ivu Kubelkovou (46) zpravidla pouze chválíme a chválíme, a to jak za její outfity, tak za líčení nebo účes. Ovšem tentokrát nám slova chvály ne a ne přejít přes ústa. Moderátorka se vypravila na hromadnou oslavu narozenin, a i když vypadala docela hezky, na ni to žádná sláva nebyla.

Zvlášť účes nebyl žádný hit, vypadalo to, jako by se stažením do drdůlku snažila zamaskovat, že si nestihla umýt vlasy. Ale když jsme se jí na to konto zeptali, zda si takhle odskočila od plotny nebo byla na tréninku krasobruslení či baletu, tak se skoro urazila. "Tohle se nosí. Navíc netrvá dlouho si účes udělat. Jen asi tři minuty," připustila jistou pohodlnost.

Tak jsme raději přestali dráždit hada bosou nohou a přesunuli se k tématu znamení horoskopu, v němž se Iva narodila a jehož zrozenci narozeniny slavili. "Myslím, že jsem opravdu typický Býk, navíc v ascendentu Panny, která mé vlastnosti ještě násobí. Typický nejen v tom, že jsem rodinný typ, pracovitá a další kladné vlastnosti, ale tím, že Býk je strašně dlouho v klidu, má velký nadhled, ale když jednou za půl roku uvidí červený hadr, je lepší se před s ním schovat," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám