Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebýt úplně malinkého bříška, skoro bychom si nevšimli, že je zpěvačka Lucia Šoralová (47) těhotná. S partnerem, hudebním skladatelem Ondřejem Soukupem (72), čekají druhého potomka a zpěvačka se prý zatím cítí fajn, kromě toho, že je unavená.

Zatím pilně pracuje, hraje vlčici v muzikálu Mauglí, jen roli Johanky z Arku už vzdala, protože jí připadalo hloupé, aby s bříškem hrála Pannu orleánskou. Ještě v červnu ji ovšem čeká turné na Slovensku k její poslední desce, které jí dá pořádně zabrat. Bere s sebou totiž i dceru Rebeku, které budou tři roky a řádí jako malá dračice.

My se s Lucií potkali v jeden den hned dvakrát. Odpoledne si přišla totiž vybírat botky, ve kterých jsme ji večer potkali i s Ondřejem na předávání Cen Anděl. "U mne nemá smysl, abych si pořizovala boty na vysokém podpatku, stačí mi klínek. Stejně nemohu předstírat, že jsem vysoká," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám