Hlavní obsah
Článek

Už to má na spadnutí. Zpěvačka a herečka Jana Vaculíková, která v loňském roce vydala své první studiové album s názvem Návraty, už je v devátém měsíci svého druhého těhotenství. Jana, kterou si pamatujeme i jako čarodějku z reklamy na piškoty, už se na druhé miminko moc těší.

Loňský rok byl pro Janu Vaculíkovou, jak sama tvrdí, nejplodnějším a nejpracovitějším obdobím: “Do sedmého měsíce jsem si ani pomalu neuvědomovala, že jsem těhotná. Promo kolem desky, videoklipy, práce s novou kapelou, koncerty, divadlo. To vše mě zaměstnávalo natolik, že jsem ani moc nepozorovala své narůstající bříško. Ještě začátkem osmého měsíce jsem odzpívala vánoční koncerty, proto si to teď, v devátém měsíci, náležitě užívám," svěřila zpěvačka a herečka.

Jana si svůj požehnaný stav nechala zaznamenat sérií fotografií v osmém měsíci těhotenství společně se svou první dcerou, která se svého sourozence už nemůže dočkat. Druhá série fotek vznikla ve spolupráci s Janiným dobrým kamarádem Josefem Laudou, a to tři týdny před porodem.

Reklama

Další články

Načítám