Hlavní obsah
Článek

Když jsme psali o tom, že Lenka Olbertová, jedna z krásek, které fotily na Bali kalendář a která sváděla domorodce bujným dekoltem, je zasnoubená, ještě jsme nevěděli, kdy se bude vdávat. A vlastně jsme ani neupřesnili, že pro jejího snoubence Šimona Leitnera to už bude třetí svatba. Naposledy byl ženatý s Miss ČR 1996 Petrou Minářovou.

Svatba to bude veliká, jak si Lenka přeje. "Počítáme s tím, že bude tak sto padesát, dvě stě hostů. Chtěla bych, aby to bylo krásné a já byla za princeznu, chce to i Šimon, i když on už je dvakrát rozvedený. Ale říká, že do třetice všeho dobrého," smála se Lenka, která nám prozradila podrobnosti o svatbě na křtu zmíněného kalendáře pro síť automyček.

Tam přišla hned po Anetě Vignerové (36) v nejodvážnějším modelu a přítomní muži na ní mohli oči nechat. "Já nikoho nesvádím, mám oči jen pro toho svého, za to mohou ty šaty," vymlouvala se Lenka, jako by na ni model s maxi dekoltem a mini délkou sám skočil a ona se tomu nějak bránila.

A co nám ještě ke svatbě řekla? "Bude na konci června a doufám, že nám tam zazpívá náš kamarád Michal David (63). A koukat se bude taky na co, vždyť jsem pozvala spoustu kamarádek modelek, rozhodně všechny, které tady na párty vidíte," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám