Hlavní obsah
Článek

Už měsíc jsme na obrazovkách neviděli moderátorku Martu Ondráčkovou, která po šesti letech skončila v pořadu Snídaně s Novou. Proto jsme ji docela rádi potkali na brněnském Plese v Opeře, kam sice dorazila v nevinně růžové róbě, ovšem svůj pověstný dekolt doma nenechala.

"Mám teď takové nevinné období, protože v divadle zkouším v muzikálu Šumař na střeše nestarší Tovjeho dceru Cajtl, a ta je nevinnost sama. Ale aspoň něco jsem si vzít musela, i když jsem své obvyklé černé odvážné šaty nechala doma," smála se Marta, která byla na tomto plese už podruhé se svým mužem Jakubem, ale poprvé jako vdaná žena.

"Těším se, že si zatančíme, protože už jsme si vyzkoušeli, že nám to společně jde. Hlavně valčíčky a polčičky, to je naše parketa. A taky mě hrozně baví dívat se na ostatní tančící páry," prozradila Ondráčková.

Zajímalo nás, zda se jí stýská po obrazovce. "To asi každému, kdo na ní byl tak dlouho jako já. Momentálně si ale ještě užívám, že se můžu vyspat a nemusím jezdit třikrát denně po dálnici D1. Ale úplně jsem z ní nezmizela. Za čtrnáct dní natáčím Rady ptáka Loskutáka, tak si zase kameru osahám," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám