Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Miss s ambicemi rockové zpěvačky svým outfitem obvykle dráždí módní policisty jako býka rudým hadrem. Vyčítají jí přílišnou teatrálnost, snahu upoutat blyštivými detaily, nedostatek soudnosti. Jitka Válková (32) si z toho ale nic nedělá, aspoň to tedy říká.

"Vím, že bude trvat dlouho, než mne začnou všichni brát takovou, jaká jsem. Tak je to i s mým zpíváním. Přitom jsem od čtrnácti, dávno před soutěží Miss, zpívala s rockovou kapelou. Teď si z toho dělají legraci, ale já rockerka jsem, a trvám na tom," řekla Super.cz.

Jitku jsme potkali opět ve velmi odvážných šatech, tentokrát od Beaty Rajské, výstřih měla až k pupíku. "Ale mám to celé podlepené, protože ráda tančím a nechtěla bych, aby došlo k trapasu. Mému partnerovi se to shodou okolností stalo s jinou dívkou na mém korunovačním plese," vyprávěla.

"Zrovna jsme si tady o tom s Andreou Kerestešovou (39), která je také hostem brněnského Plesu v Opeře, povídaly. Celý dekolt, jako ona tehdy, bych tedy předvést nechtěla. Mně se to ale stalo také, ovšem nešlo o vršek, ale o spodek," vzpomínala Jitka.

Reklama

Další články

Načítám