Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss a lékárnice Jana Doleželová (42) je po trapasu s miliardářem Karlem Janečkem, který se veřejně hlásí k mnohoženství a veřejně přiznal, že vedle Jany má ještě jednu přítelkyni, sama.

Není divu, že byla na Plese v Opeře v Brně, který je událostí sezóny, v hledáčku boháčů, kteří si ples nenechali ujít. Navíc Jana měla tu čest ples zahájit tancem s Christopherem Lambertem.

"Je to pro mě velká čest. Absolvovala jsem StarDance a to je veškerá moje průprava na ples. Věřím, že i pan Lambert je dobrý tanečník," řekla Super.cz Doleželová.

Na otázku, zda se těší na místní muže, odpověděla. "Takhle bych to nebrala. Jezdím sem každý rok, jezdím se sem bavit i pracovat. Je to hezká společenská událost. Vzala jsem si s sebou kamarádku, užijeme si to," prozradila Jana.

Bude nyní muže, kteří se o ni ucházejí, více prověřovat? "Omlouvám se, ta kauza mi ublížila, už se k ní nechci vyjadřovat. Samozřejmě ale budu opatrná, velmi opatrná," upřesnila. Že by na potenciální partnery čekal vstupní test?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám