Hlavní obsah
Článek

Rockové kolo SuperStar je za námi a z deseti soutěžících zbylo pouze devět. Hlasy diváků poslaly domů hezounka Daniela Šmidáka. Verdikt jsme tentokrát opravdu nečekali, protože pohledný mladík byl idolem mladičkých fanynek. Že by jim rodiče nedali na kredit do mobilu?

Porotci tentokrát pochválili jen málokoho. Právě Daniel Šmidák si musel vyslechnout od Paĺa Habery, že Ozzy Osbourne, jehož píseň zpíval, by mu za jeho výkon ukousl hlavu jako netopýrovi, a kdyby měla celá parta zazpívat kanibalům, skončil by na rožni první a hned za ním by šel Adam Kukačka.

"Ten ale z jiných důvodů," neodpustil si Habera jednu z mnoha narážek na Kukačkovu postavu. K jeho zpěvu ale výhrady neměl. Svoje oblé křivky řešila Ewa Farna, která záviděla Tereze Mandzákové, jak je štíhlá, i když se cpe sladkostmi.

Nejhorší výkon zřejmě odvedla Virginie Buberníková. I když měla spolu se Sabinou Křovákovou nejzajímavější účes, ničeho pěkného se od poroty nedočkala. Naopak Štefan Pčelár a Martin Šafařík nejen, že dobře vypadali, ale i jejich zpěv byl skoro na jedničku.

Reklama

Další články

Načítám