Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Andrea Kerestešová (39) sice působí jako sexy samice, ale v jádru je to tichá, citlivá a přemýšlivá dívka. A dokonce i věřící. "Jsem z východního Slovenska a celá rodina se hlásíme ke katolické víře a nestydíme se za to," řekla Super.cz.

Nedávno se od rodiny vrátila a přiznala, že byla i v kostele u zpovědi. "Ke zpovědi chodím pravidelně," dodala s tím, že farář se jejích hříchů dívky ze světa šoubyznysu neděsí. "Žiju tak, abych nemusela sama sobě nic vyčítat, a z chyb se snažím poučit," míní Andrea.

Desatero přikázání pro ni znamená základní pravidla morálky. Ale svoje blízké stejně svým rozhodnutím o výběru povolání nepotěšila. Zvláště velký problém v jejím rodném kraji způsobilo, když se objevila nahá ve filmu Rafťáci.

"Měla jsem dublérku, takže jsem nebyla nahá já. Ale někomu to vysvětlit dokážete a někomu ne. Každý má svoji pravdu a považuje ji za tu správnou, takže je zbytečné mu vnucovat tu svoji," krčila rameny půvabná Andrea. O tom, co doma říkají na to, že vystřídala již několik partnerů a má právě novou lásku, se ovšem nezmínila.

Reklama

Další články

Načítám