Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Michaela Doubravová nedávno nafotila snímky v rajcovním prádélku pro pánský časopis a my se přesvědčili, že retušér neměl s jejím tělem žádnou práci. Míša nám jej předvedla na masáži, v sauně a ve vířivce. Nemá se rozhodně za co stydět.

"Kvůli Playboyi jsem se sebou vážně nemusela nic dělat. Ani hubnout, ani přibírat. Zatím spoléhám na dobré geny, můžu jíst úplně všechno. A hlavně mám dost pohybu, hlavně díky muzikálu Pomáda, kde se hodně tančí," vysvětlila Míša, kterou můžeme jako Rizzo vidět v pražském Kalichu.

Vzhledem k náročnému pohybu se ale minimálně jednou měsíčně potřebuje uvolnit na masáži. "Nechodím jen na relaxační, ale i na thajskou, kde mě dají vždycky dohromady," vyprávěla s tím, že možná bude mít maséra brzy i doma. Tatínek jejího přítele a muzikálového kolegy Romana Tomeše má totiž masérský kurz. "Přítel by se to od něj mohl naučit," plánuje si.

Ani jinak se Míša nezanedbává. I když je jí teprve jednadvacet, pravidelně chodí na kosmetiku, nevynechává ani pravidelné návštěvy kadeřníka. A přes dva roky protrpěla s rovnátky, aby měla dokonalý chrup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám