Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sabina Laurinová (52) nemá evidentně na muže svého života štěstí. Ne, že by je střídala jako ponožky, ale vypadá to, že se rozpadl v pořadí už třetí dlouhodobý vztah.

Stejně jako po herci Michalovi Dlouhém a zpěvákovi Pepovi Vojtkovi (58), zem se slehla i po primáři stomatologie Karlu Kameníkovi. Naposledy se spolu pár, který vychoval Sabininu dceru Valentýnu a společnou Maju, objevil na veřejnosti loni v prosinci na vánočním večírku Divadla Broadway.

Tam měla ještě Sabina na ruce prstýnek od partnera, který naznačoval, že by po pětiletém vztahu mohla konečně přijít svatba. Herečku by jistě potěšila, neboť žádný z předchozích partnerů ji k oltáři nedovedl.

Opak je ale pravdou. Místo svatby se Kameník jakoby vytratil, Sabina chodí do společnosti jen s dcerou Valentýnou a všichni z rodiny kolem jejich manželství mlží.

"Nezlobte se, nechci se k ničemu vyjadřovat. Zeptejte se těch, kterých se to týká," řekl deníku Blesk Sabinin otec, režisér František Laurin. To, že na otázku vztahu s Laurinovou nechce odpovídat, vzkázal přes zdravotní sestru i primář Karel Kameník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám