Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná manželka režiséra Jiřího Menzela (†82) si romantiku moc neužívá. Když jsme se jí zeptali, zda ji třeba už někdy muž na lůžku zasypal květnovými plátky, byla spíš vyděšená. "To ne, bohužel. Anebo spíš bohudík. Mže to být stejně tak romantické jako trapné," domnívá se.

Kytky od manžela ostatně vůbec nedostává. "A když někam jdeme, musím mu připomenout, aby se koupil, anebo je radši koupím sama," vyprávěla. A květiny prý stejně raději dostává od žen. "Aspoň víte, co jimi chtějí říct," tvrd Olga Menzelová (46).

Kdy se u nich doma vyskytuje nejvíce kytic? Překvapivě nikoli o narozeninách. "Nejvíc jich je, když má Jiří nějakou premiéru a přinese je domů. A když jsem byla menší, tak to bylo poslední školní den, protože maminka je učitelka," vyprávěla.

Víc než veškerá flóra světa jí ale momentálně dělá svými dárky radost dcera Anička. "Maluje mi obrázky. Je tam třeba žába a ona trvá na tom, že jde o mixér," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám