Hlavní obsah
Článek

Ani když nastupovala do Stardance, nebyla herečka Barbora Poláková (40) žádná holka krev a mléko. Ale teď je z ní hotové tintítko. Pomalu ji přehlédnete. Zhubla takhle díky tanci, stresu nebo ji trápí nějaká nemoc?

"Z tancování to určitě není. Dokonce mi chybí a musela jsem začít víc sportovat a dělat jógu, tělo si o to samo říká. Tanec mě sice bavil, ale živit se tanečními vystoupeními nechci, říkala jsem to dopředu i svému tanečnímu partnerovi Vaškovi. Teď jsem dokonce odmítla nabídku tančit na plese v Bruselu. Nejsem tak nafoukaná, ale nevyhovovalo mi to z časových důvodů," upřesnila.

Proč z ní tedy padá oblečení? "Je to shoda za sebou jdoucích zdravotních problémů. Už ve StarDance jsem měla problémy s osmičkou. I po lékařském zákroku jsem nemohla tři týdny vůbec jíst. A pak jsme se s přítelem vypravili lyžovat do Alp, kde jsem si dala ve čtyřhvězdičkovém hotelu krevety. Otrávila jsem se, zřejmě byly špatně uskladněné. Navždy se už budu řídit rčením: nejez mořské plody, když nemáš na dohled moře," prozradila Barbora, která jako jedna z VIP hostů otevírala nové květinářství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám