Hlavní obsah
Článek

Martina Gavriely (45) s přítelem Markusem Tranem plánují, že se odstěhují z Česka. Tady je prý stejně nic úžasného nečeká. A Martina řekla, že se bude v Austrálii klidně živit jako servírka v surfařském baru. No, zatím to tak horké není.

Super.cz se pár vypravil navštívit do jejich domku v pražské Chýni, krabice na stěhování zabalené nebyly, pár jsme naopak zastihli, jak se chystá na nákupy. A o žádné plavky ani šortky nešlo. "Potřebuju teplé věci na natáčení," svěřila Martina, která se s přítelem pro svršky vypravila do outletu v Berouně.

"Mám v TopStaru na starosti novou rubriku o tom, kde známé tváře strávily dětství. A hodně se toho odehrává venku, takže mrznu. Naposledy jsem točila s Jitkou Válkovou (32) a odnesla jsem to zánětem průdušek. Jsem na antibioticích a mám čtyřicítky," přiznala moderátorka.

Protože se složenky samy nezaplatí, musí pracovat i nemocná, takže si aspoň pořídila péřovku a teplé bufy. Na obrazovku nemůže v modelech ze sekáče, tak za luxusní italskou značku aspoň ušetřila, když si v outletu nevybrala zrovna modely z nejnovější kolekce.

Reklama

Další články

Načítám